Meridian Media Evaluation :: Partneri

Nađite nas na Facebook-u rss_2.gif

picture

Partneri

CYBERWATCHER AS

cwlogo.gif

CyberWatcher AS je tvrtka sa sjedištem u Norveškoj koja pruža usluge praćenja tržišta i filtriranja vijesti objavljenih na internet medijima. U suradnji sa partnerima iz nordijskih zemalja, Velike Britanije i SAD-a Cyber Watcher AS ima više od 500 korporativnih te više od 20. 000 indirektnih klijenata kroz partnerstva i integrirane proizvode.
Od utemeljenja tvrtke 1999. godine dobila je nekoliko nagrada za tehnologiju i usluge. Bill Gates je 2001. nagradio CyberWatcher kao jednog od globalnih internet pionira. Nagrada European Seal of Excellence za kvalitetu usluga uslijedila je 2003., a 2004. godine CyberWatcher je kroz sestrinsku tvrtku IntelliSearch primio PCWorld nagradu za najbolji 'Podatkovni proizvod' .

http://www.cyberwatcher.com

MEDIA VAL d.o.o.

Media Val je specijalizirana agencija za komunikacijski menadžment i savjetovanje. Osnovana je u veljači 2003. godine, ima pet partnera i u stopostotnom je domaćem vlasništvu.

Trenutno zapošljava devet visokoobrazovanih stručnjaka s višegodišnjim praktičnim iskustvom u komunikaciji i savjetovanju. Komparativne prednosti Media Vala su dokazana sposobnost te istodobno profesionalan i neposredan pristup klijentima, čime stvaraju dugotrajne kvalitetne poslovne odnose, bez obzira radi li se o maloj domaćoj tvrtki koja po prvi put lansira proizvod/uslugu na tržište ili velikoj multinacionalnoj kompaniji.

http://www.media-val.hr

IPSOS PULS d.o.o.

Ipsos puls logo

U svojem radu Meridian se koristi rezultatima i podacima o čitanosti medija agencije za istraživanje tržišta IPSOS PULS.

http://www.ipsosadria.com/croatia